Összetevők:
Lazaccal, garnélarákkal ízesített aszpikban: hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (lazac 4%), puhatestűek és rákfélék (garnélarák 1%), ásványi anyagok, különféle cukrok.
Fekete tőkehallal, aszpikban paradicsommal: hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (fekete tőkehal 4%), zöldségek (2,7% paradicsomsűrítmény, amely egyenértékű 4% paradicsommal az aszpikban), ásványi anyagok, különféle cukrok.
Analitikai összetevők: | |
---|---|
Nedvességtartalom: | 82,0% |
Fehérje: | 11,5% |
Zsírtartalom: | 2,5% |
Nyershamu: | 2,5% |
Nyersrost: | 0,05% |
Linolsav (Omega 6 zsírsav): | 0,4% |
Adalékanyagok: | |
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: | |
NE/kg: | |
Vit. A: | 585 |
Vit. D₃: | 90 |
Vit. E: | 13 |
mg/kg: | |
Fe (E1): | 20 |
I (3b202): | 0,26 |
Cu (E4): | 2,3 |
Mn (E5): | 4,0 |
Zn (E6): | 33 |
Technológiai adalékanyagok: | |
mg/kg: | |
Kasszia gumi: | 2900 |
Etetési útmutató:
Egy átlagos súlyú (4 kg) felnőtt macska napi adagja 3-4 tasak, legalább 2 külön étkezésre elosztva. Az etetési útmutatóban szereplő mennyiségek mérsékelt aktivitású macskák igényeinek felelnek meg normál környezeti hőmérséklet mellett. Eltérő egyedi igények esetén módosítsa az etetési mennyiséget annak érdekében, hogy macskája megőrizze egészséges testsúlyát. Tálalja szobahőmérsékleten! Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!