A Langarden.hu honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Pektinbontó LallzymeHC granulátum 10 gramm

Ár: 
1 680 Ft
mínusz plusz

Szőlő- és gyülöcscefrékhez

Fehér- és kékszőlő enzimes kezelésére, musttiszitításra, gyümölcscefrék pektinbontásásra.

Adagolás: 

  • Fehér szőlők - pektintartalomtól függően 1-3 g/q
  • Kékszőlő, színkinyerés fokozás 2-3 g/q
  • Gyümölcscefrék: 1-3 g/q 

Nagyobb lényeredék. Jól préselhetővé teszi a szőlőt. Csökken a barnulási, röregedési hajlam, kisebb kénsav igény. Gyorsabb tisztulás, tömörebb üledék. Vörösboroknál több színanyag. A bor deríthetősége, szűrhetősége javul. Növeli a fajtajelleget. A gyümölcscefre erjeszthetőségét, feldolgozhatóságát alapvetően javítja.

  • Cikkszám: 007661
  • Gyártó, márka: Farmforg
  • Súly: 10g
  • Egységár:
  • Hűségpont érték:

Felhasználás:

100x-os mennyiségű (1g/1dl), 15-25 oC hőmérsékletű vízben kíméletes keverés mellett oldjuk fel, majd adjzuk a cefréhez/musthoz. Jól keverjük el!  A Lalllzyme HC 8 oC feletti hőmérsékleten már hatékonyan dolgozik. A cefre kénessav-tartalma nem gátolja a működését.
Hatóidő: 0,5-1 óra, a hőmérséklettől függően. Mustderítés betonittal a fenti hatóidő eltelte után.

Tartósság, eltarthatóság:
Száraz, hűvös helyen tárolva (5-15 oC)  a gyártási időtő számított 3 év (lejárati idő a csomagoláson). Felbontás után lezárt csomagban később is felhasználható.

 

 

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció