Felhasználás:
100x-os mennyiségű (1g/1dl), 15-25 oC hőmérsékletű vízben kíméletes keverés mellett oldjuk fel, majd adjzuk a cefréhez/musthoz. Jól keverjük el! A Lalllzyme HC 8 oC feletti hőmérsékleten már hatékonyan dolgozik. A cefre kénessav-tartalma nem gátolja a működését.
Hatóidő: 0,5-1 óra, a hőmérséklettől függően. Mustderítés betonittal a fenti hatóidő eltelte után.
Tartósság, eltarthatóság:
Száraz, hűvös helyen tárolva (5-15 oC) a gyártási időtő számított 3 év (lejárati idő a csomagoláson). Felbontás után lezárt csomagban később is felhasználható.
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!