Jellemzői:
» Teljes értékű takarmánykeverékek.
» Ideális aminosav- és energia arány.
» Optimális ásványi anyag- és vitaminszint.
» Megfelelő mésztartalom.
» Színezőt tartalmaz.
Előnyei:
» Magas csúcstermelés, tartós perzisztencia.
» Nagyobb tojásméret, kiváló, magasabb elérhető tojás tömeg.
» Intenzív tojássárga szín.
» Kiváló takarmányértékesítés.
» Alacsony kiesés, jó ellenálló képesség.
» Biztonságos termelés, kevesebb törött tojás.
» Provimax adalék a szilárd tojáshéj fenntartásáért.
» Egészséges, jó kondíciójú állomány
Felhasználási javaslat:
» Professzionális telepek részére, amelyeknek célja a kimagasló termelési eredmény.
» A Purina® tojó 1,2 extra késztápok segítségével kihasználható a modern hibridek teljes genetikai potenciálja.
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: » 0 nap
Tárolás: » száraz, hűvös helyen
Minőségmegőrzési idő: » a gyártástól számított 90 nap
Kiszerelési egység cikkszám szerint:
» 10000015605 – morzsázott, 40 kg, zsákos kiszerelés Purina® tojó 1 extra takarmánykeverék
» 10000015606 – morzsázott, 40 kg, zsákos kiszerelés Purina® tojó 2 extra takarmánykeverék
» 10000025474 – dercés, 40 kg, zsákos kiszerelés Purina® tojó 1 extra takarmánykeverék
» 10000025475 – dercés, 40 kg, zsákos kiszerelés Purina® tojó 2 extra takarmánykeverék
| Beltartalom* | |||
| Megnevezés | Mértékegység | Purina®Tojó 1 Extra tak. kev. | Purina®Tojó 2 Extra tak. kev. |
| Nyersfehérje min. | % | 17,300 | 16,100 |
| Nyersrost max. | % | 5,000 | 5,500 |
| Nyerszsír min. | % | 2,500 | 2,500 |
| Lizin | % | 0,840 | 0,790 |
| Methionin | % | 0,420 | 0,380 |
| M+C | % | 0,760 | 0,710 |
| Ca | % | 3,920 | 4,120 |
| P | % | 0,530 | 0,480 |
| Na | % | 0,170 | 0,170 |
| A-vitamin | Ne/kg | 10000,00 | 10000,00 |
| D-vitamin | Ne/kg | 3000,00 | 3000,00 |
| E-vitamim | mg/kg | 24,00 | 24,00 |
| E-vitamin eqv. | mg/kg | 30,00 | 30,00 |
| Provimax | ü | ||
| Fitáz enzim, sárgító | ü | ü | |
| Ajánlás | 18-38. hét | 39. héttől | |
*A folyamatos termékfejlesztések miatt a beltartalmi értékek módosulhatnak!
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
